Jobba hos oss

Just nu söker vi ingen personal, men .......


Vår målsättning är att växa ytterligare så känner du att du är rätt person som skulle trivas i vårt företag så hör gärna av dig med en intresseanmälan. För vem vet när vi tar nästa steg och anställer !

Hos Konceptor erbjuds man en möjlighet att ingå i och vidareutveckla satsningarna i ett expanderande team. I rollen som redovisningskonsult ansvarar man för hantering och utvecklingen av egna kunduppdrag. Man arbetar nära kundens verksamhet vilket gör att man direkt kommer att se resultat av sina insatser och arbetet blir både stimulerande och utvecklande. I arbetsuppgifterna ingår förutom redovisning också arbete såsom bokslutsarbete, rapportering, inkomstdeklarationer samt analys, rådgivning, moms- och skattefrågor etc.


Önskvärd bakgrund
Personal som vi söker bör ha minst 3-5 års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna från redovisnings-revisionsbyrå eller från ekonomiavdelning på ett företag. Det är meriterande om man är eller har formella förutsättningar för att bli Auktoriserad redovisningskonsult.
Som person är man lösningsfokuserad, prestigelös och van vid att ta egna initiativ. Man har en mycket god förmåga att strukturera och planera sitt arbete. Vidare är man en positiv och energisk person som uppskattar de sociala kontakterna i samarbetet med såväl kunder som kollegor.

Konceptor ger dig förutsättningar att utvecklas
Konceptor växer och hos oss arbetar man nära företagets kärna med möjlighet att aktivt vara med och påverka tjänster och processer. Korta beslutsvägar, kompetenta och positiva kollegor, en avspänd atmosfär samt fokus på kunden och våra medarbetare är något som kännetecknar Konceptor. Vi arbetar i centralt belägna lokaler i Ljungby.


Intresseanmälan

Du är varmt välkommen att skicka in intresseanmälan. 
Vill Du veta mer kontakta Joakim Sålebo på telefon 0372-27 69 03 eller e-post: joakim.salebo@konceptor.se