Jobba hos oss !

Vi söker nu en trevlig och engagerad person som vill jobba som redovisningskonsult


Som redovisningskonsult kommer du att ha ett helhetsansvar för ett antal kunder med betoning på småföretagare. I dina arbetsuppgifter ingår allt från kund- och leverantörsfakturor, kontering, avstämningar, skattedeklarationer samt månads- och årsbokslut. För många av våra kunder hanterar vi löner och personalfrågor varför goda kunskaper inom detta är meriterande.

Önskvärd bakgrund är flera års erfarenhet från redovisningsbyrå och goda kunskaper inom redovisning och beskattning. Om du är auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande, men vi tar hänsyn till hela din kompetensbild.

Vi arbetar med fokus att förbättra kundernas redovisning, administrativa processer och att hjälpa kunderna att utveckla sin verksamhet genom rådgivning, som både rör skatter, livsplaner för ägarna, verksamhets- och ledarskapsutveckling. Du kommer att få fullt kundansvar i vissa uppdrag. Andra samarbetar vi kring och du får det stöd och den utbildning du behöver.

Som person har du lätt för att samarbeta, är noggrann och prestigelös. Vi ser även att du trivs i ett högt arbetstempo, är effektiv och kan hålla många bollar i luften. Vidare är du engagerad och tycker om att arbeta nära dina kunder.

Tjänsten är i första hand på heltid och med tillträde snarast.

Vill Du veta mer kontakta Joakim Sålebo på telefon 0372-27 69 03 eller e-post: joakim.salebo@konceptor.se

Din ansökan vill vi ha senast den 15 maj 2017, urval sker dock löpande så vänta inte med att ansöka. Sänd ansökan på e-post: info@konceptor.se